ELPAKOLÁSI ÚTMUTATÓ

1. lépés

Hajtsd össze az ábra szerint az 1. jelenetkártyát, és ragaszd le a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

2. lépés

Tedd a 6 háromszög alakú darabot, az alaprajzot és a 4. jelenetkártyát A széf borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

3. lépés

Tedd vissza a 7. jelenetkártyát A gőzelvezető csövek borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

4. lépés

Tedd vissza a 9. jelenetkártyát A kapcsolótábla borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

5. lépés

Hajtogasd újra össze a csillagtérképet a hajtásvonalak mentén. Tedd vissza a csillagtérképet és a 2. jelenetkártyát Az öltözőasztalka borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot). Az arckép kártyáját ragaszd vissza Az öltözőasztalka boríték elejére.

6. lépés

Tedd vissza a 7 tangramelemet, a kis fogaskereket, a gőzelvezető csövek tárcsáját, A széf borítékot (elpakolva és lezárva) és a 3. jelenetkártyát A teleszkóp borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

7. lépés

Tedd vissza a fogaskerekek alapját, a 2 faszeget, a 3 könyvespolccsíkot, a 8 gőzelvezetőcső-lapkát és az 5. jelenetkártyát Az irattartó szekrény borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

8. lépés

Tedd vissza a Világlátót, A gőzelvezető csövek borítékot (elpakolva és lezárva) és a 6. jelenetkártyát A könyvespolc borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

9. lépés

Hajtsd be az ábra szerint a 8. jelenetkártya oldalait, és zárd le a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

10. lépés

Tedd vissza A kapcsolótábla borítékot (elpakolva és lezárva) és a 8. jelenetkártyát Az ajtó borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

11. lépés

Tedd vissza az ábra szerint a szabálykönyvet, az 1. jelenetkártyát, az öt nagy borítékot és a megoldótárcsát a dobozba.