Töltsd ki az alábbi levelet, hívd meg a barátaidat, lásd el őket információval az eseményről, és derítsétek ki együtt a szanatórium titkát!

 • 1913. február 4.

 • Végtelen örömömmel értesítem, hogy Ön egyike azon kevés szerencsés nyertesnek, aki ingyenes üdülést nyertek a méltán híres Foxcrest Szanatóriumban.

  Ebben benne foglaltatik egy vonatjegy is, mellyel eljuthat intézményünkig. Vonattal utazva lehetősége nyílik majd gyönyörködni a festői tájban, mely önmagában is csodás hatással van az ember egészségére.

  Vitán felül áll, hogy a Foxcrest a kiváltságosok és magas társadalmi ranggal rendelkezők kedvelt úti célja. Megérdemelt hírnevet szereztünk magunknak gyógyfürdőkúráinkkal és egészségmegőrző kezeléseinkkel. Legújabb relaxációs technikáink és legkiválóbb minőséget képviselő eljárásaink révén pácienseink fiatalabbnak és életerősebbnek érezhetik magukat mind testben, mind lélekben. Mint különleges vendégük, Ön teljes gyógyfürdő-szolgáltatásunkat és kezeléseinket igénybe veheti.

  Mialatt én e meghívót fogalmazom Önnek, munkatársaim előkészítenek egy szobát nyerteseink számára a lehető legkényelmesebb elszállásolás érdekében. Érkezésénél jómagam is jelen leszek, és már alig várom, hogy személyesen is üdvözölhessem. Örömmel tölt el, hogy ezen meghívót én adhatom át Önnek, és őszintén remélem, hogy igazán emlékezetes élményben lesz része szanatóriumunkban.

  Őszinte tisztelettel,

 • Dr. R. Gravely, a Foxcrest Szanatórium igazgatójának asszisztense.

 • YYYY dot MM dot DD
 • YYYY dot MM dot DD
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.