ELPAKOLÁSI ÚTMUTATÓ

1. lépés

Hajtsd össze az ábra szerint az 1. jelenetkártyát, és ragaszd le a kerek ragasztóval (vagy ha szükséges, keríts új ragasztószalagot).

2. lépés

Zárd vissza a kék rabot, követve az alábbi videó lépéseit – KATTINTS IDE!

Tedd vissza a kék rabot a Kék cellaajtó borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

3. lépés

Zárd vissza a zöld rabot, követve az alábbi videó lépéseit – KATTINTS IDE!

Tedd vissza a zöld rabot a Zöld cellaajtó borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

4. lépés

Helyezd a 2 nagy kulcsdarabkát a piros rab kártyájának közepére. Zárd vissza a piros rabot, követve az alábbi videó lépéseit – KATTINTS IDE!

Tedd vissza a piros rabot a Piros cellaajtó borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

5. lépés

Tedd a 8. jelenetkártyát és az üres cella képét vissza a Sárga cellaajtó borítékba.

6. lépés

Tedd a 4. jelenetkártyát és a 4 cellaajtó borítékot (elpakolva és lezárva) vissza Az alkóv borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

7. lépés

Hajtsd félbe a verset a hajtásvonal mentén. Tedd a 2. jelenetkártyát, a széf tárcsáját, a levelet és a verset vissza Az asztal borítékba.

8. lépés

Tedd a 3. jelenetkártyát, a 6 megmaradt kulcsdarabkát, az aktákat, az alkóvkulcsot és a 3 kék lakat darabot vissza A széf borítékba. Zárd le a borítékot a kerek ragasztóval. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

9. lépés

Hajtsd félbe a 11. jelenetkártyát a hajtásvonal mentén. Tedd a 11. jelenetkártyát vissza A kémcsövek borítékba.

10. lépés

Tedd a 10. jelenetkártyát és A kémcsövek borítékot (elpakolva és lezárva) vissza A gép borítékba. Zárd le a borítékot kerek ragasztóval. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

11. lépés

Hajtsd vissza a 9. jelenetkártya széleit, és ragaszd le kerek ragasztóval a képen látható módon. (Használj új ragasztót, ha szükséges!)

12. lépés

Hajtsd félbe a 9. jelenetkártyát a hajtásvonal mentén. Tedd a 9. jelenetkártyát, A gép borítékot (elpakolva és lezárva) és a 4 kirakósdarabot vissza A laboratóriumajtó borítékba.

13. lépés

Tedd vissza a szabályfüzetet, az 1. jelenetkártyát, a 4 nagy borítékot (elpakolva és lezárva) és a megoldótárcsát a dobozba a képen látható módon.